A A A
Interaffectieve projecten, om te komen tot ontmoetingen tussen mensen en verhalen

Ateliergesprek #9 Ervargingsleren

Ateliergesprek #9 Ervargingsleren

3 april 2023


Ateliergesprek #9: dinsdag 11 april
Locatie: Museum Vlaardingen - Westhavenkade 54 Vlaardingen
Tijd:
19.30 inloop
20.00 ateliergesprek

Thema
Ervaringsleren

Wat neem je mee van je leermeesters en de geschiedenis? Of van je eigen proces ? Hoeveel vrijheid heb je om er weer vernieuwing in aan te brengen? Hoeveel ruimte krijg je en neem je om ervaring op te doen ? Wat wil jij doorgeven?


Een dialoog tussen de kunstenaar Esther Schoonhoven, muzikant Remus Aussen met een van zijn leerlingen en Aye Kari vanuit het Burmese verzet en de Worldwide Birmese Students (in verbinding met de Geuzenpenning 2023).
Meer informatie over onze gasten bij ´meer weten´

Wat is een ateliergesprek?
Een ateliergesprek is een gemoedelijke ontmoeting vanuit verschillende invalshoeken rondom de expositie van de Geuzenmaand.

Waarom een ateliergesprek?
Met het organiseren van de ateliergesprekken in 2020 en 2021 tijdens de lockdowns konden we de energie van de kunstenaars vasthouden richting de expositie in de Geuzenmaand.
De ateliergesprekken zijn op veler verzoek doorgezet. De reizende expositie in 2022 had zo in elke stad een ateliergesprek.

Meer weten...

AAPP Het laureaat van de Geuzenpenning 2023
afbeelding uitreiking.jpg Tijdens een ontroerende bijeenkomst in de Grote Kerk van Vlaardingen is op 13 maart de internationale Geuzenpenning uitgereikt...
Meer info >

Aye Kari Soe
foto aye.jpg Aye Kari Soe is sterk verbonden met het lauraeaat, het AAPP. Aye Kari Soe is een vooraanstaand voorvechter van mensenrechten...
Meer info >

Remus Aussen
challenge remus.jpg Remus Aussen staat inmiddels zo’n 45 jaar als bassist op de (internationale) podia. Hij is ‘opgegroeid’ in funk, rock, jazz,...
Meer info >

Esther Schoonhoven
2018 Esthr schnhvn Mjn msje- fto-ets en cllge 45 x 20.jpg Esther werkt op een veelzijdige manier met grafiek. Haar prints zijn gemaakt in verschillende groottes. Soms uit het vlak, soms in beweging...
Meer info >

Terug naar projecten overzicht.
Informatie
Datum:
Locatie:
Link:
3 april 2023
Museum Vlaardingen
AAPP Laureaat Geuzenpenning 2023

Deel met vrienden


Foto`s
foto aye.jpg esther schoonhoven.jpg logo birmese studenten.jpg remus aussen.jpg


Flagen

 
Ons werkgebied bevindt zich in de lagen van mens, tijd en samenleving.
De gelaagdheid van de verhalen daagt ons uit om een creatieve bijdrage te leveren aan bestaande activiteiten of om zelf nieuwe projecten te ontwikkelen.