A A A
Interaffectieve projecten, om te komen tot ontmoetingen tussen mensen en verhalen

Aye Kari Soe

3 april 2023Aye Kari Soe is sterk verbonden met het lauraeaat, het AAPP.

Aye Kari Soe is een vooraanstaand voorvechter van mensenrechten en een door Europa geaccrediteerde lobbyist. Ze is de oprichter van de wereldwijde Burmese Students-organisatie, die educatieve en belangenbehartigingsbronnen biedt aan Birmese studenten over de hele wereld.

Daarnaast is Aye Kari Soe de oprichter van Fembitious, een baanbrekende organisatie die zich toelegt op het aanpakken van de financiële genderkloof. Haar werk bij Fembitious omvat het promoten van onderwijs- en trainingsprogramma's voor vrouwen, het ondersteunen van door vrouwen geleide bedrijven en het bepleiten van beleid voor gendergelijkheid op de werkplek.
Aye Kari Soe's indrukwekkende carrière en activisme hebben haar talloze onderscheidingen opgeleverd, waaronder erkenning van de Verenigde Naties en andere internationale organisaties. Ze blijft een leidende stem voor mensenrechten en gendergelijkheid op het wereldtoneel.Terug naar project
Informatie
Datum:
Link:
3 april 2023
Ga naar websiteDeel met vrienden


Foto`s
foto aye.jpg logo birmese studenten.jpg


Flagen

 
Ons werkgebied bevindt zich in de lagen van mens, tijd en samenleving.
De gelaagdheid van de verhalen daagt ons uit om een creatieve bijdrage te leveren aan bestaande activiteiten of om zelf nieuwe projecten te ontwikkelen.