A A A
Interaffectieve projecten, om te komen tot ontmoetingen tussen mensen en verhalen

Ateliergesprekken in de Kroepoekfabriek. Om de energie vast te houden zijn er van september 2021 tot februari 2022 ateliergesprekken tussen de kunst, de jeugd en het juridische veld.
Ateliergesprek #1: donderdag 23 september (in de vredesweek). Op de bank: Jan van Dorp, Noeni van der Linden en Hilda de Groot. Naast de bank: muziek door Leo en Roy de Rijke. Rahan Deljo, poezie. Aan de bar: een goed gesprek en een drankje. Inloop 19.30 - aanvang 20.00 uur. Meer info bij 'projecten"


Expositie 'onafhankelijk": Lokale en (inter)nationale kunstenaars laten zich inspireren door het thema rondom het laureaat van de Geuzenpenning 2021: onafhankelijk je werk kunnen doen'. Zoals alle activiteiten rond de uitreiking van de penning is de expositie verplaatst naar 2022.app MensenrechtenVLD: Hij blijft in de lucht: download hem nu in je app store!! Je vindt een voorproefje op het video-kanaal van Platipus: https://vimeo.com/309635058.

Chaos in de Bovenkamer: wij zijn er trots op: het was een feestelijk moment tijdens de opening van het Odensehuis, en nu hup, de verkoop in. Bestellen gaat hard, er zijn nog een paar dozen. Je ziet links in het menu: Boekje Chaos in de bovenkamer Daar staat meer informatie over het bestellen. Of stuur een mail naar info@flagen.nl.


DOORLOPEND OP AANVRAAG:
Zonen aan tafel Wil je een tafel samenstellen? Stuur ons een mail: info@flagen.nl

Vrijhedenwandeling
is doorlopend en op aanvraag! stuur ons een mail: info@flagen.nl
De vrijhedenwandeling wordt de MensenrechtenVLD app! Blijf op de hoogte via de FB-pagina: mensenrechtendievierje De wandeling is nu ook als lezing te boeken! Vanaf het voorjaar is de OV-variant in de lucht en we gaan werken aan een kinder-editie.

Poezie-workshop: wil je een thema vanaf een andere kant belichten, met wat meer diepgang. Dan is een poezie-workshop een mooi middel. Een groep van 10 mensen en na 1,5 uur ligt er iets prachtigs!


Een gek idee voor een project waarbij de ontmoeting tussen mensen centraal staat en kunst en cultuur daarbij de lijm is? Kom praten
[[1]]


Flagen

 
Ons werkgebied bevindt zich in de lagen van mens, tijd en samenleving.
De gelaagdheid van de verhalen daagt ons uit om een creatieve bijdrage te leveren aan bestaande activiteiten of om zelf nieuwe projecten te ontwikkelen.