A A A
Interaffectieve projecten, om te komen tot ontmoetingen tussen mensen en verhalen

vrijdag 14 juni: Onthulling ' Het ritme van de wijk' 16.00 tot 17.00 uur. Je kunt daarna heerlijk door de wijk dwalen bij Rondje Ambacht.

weekend 6/7 juli Kunst & Mensenrechtenwandeling: een prachtige kunst-editie van de wandeling MensenrechtenVLD. op zaterdag van 12.00- 16.30 en zondag van 13.00- 16.30 uur. Vrij te lopen via de app: MensenrechtenVLD, maar nog veel leuker met een gids.


app MensenrechtenVLD:
Hij is in de lucht: download hem nu in je app store!! Je vindt een voorproefje op het video-kanaal van Platipus: https://vimeo.com/309635058

Mensenrechten, die vier je! We helpen Amnesty I. afd Vlaardingen met de programmering van het jubileumjaar van de verklaring van de Rechten van de Mens. Elke maand staat er een mensenrecht centraal - waarbij er een activiteit is door een Vlaardingse organisatie. Juni is de maand waar alle rechten rondom godsdienst en geloof centraal staan. hier de kalender .
Rijksatelier 2019:
opnieuw ging het Groen dit grappige avontuur aan. Dit keer sloten er naast het Hogendorpkwartier ook ondernemers vanuit het IKV en de Loper aan. Van 18 tot 27 januari was de presentatie in Kade40. Daarna ging het materiaal naar de etalages van de ondernemers.


Chaos in de Bovenkamer: eindelijk is dit mooie boekje gelanceerd. Wij zijn er trots op: het was een feestelijk moment tijdens de opening van het Odensehuis, en nu hup, de verkoop in. Bestellen gaat nog een beetje met een omweg. Je ziet links in het menu: Boekje Chaos in de bovenkamer. Daar staat meer informatie.Het ritme van de wijk - onthulling vrijdag 14 juni: 16.00 tot 17.00 uur. Je kunt daarna heerlijk door de wijk dwalen bij Rondje Ambacht.


* zondag 14 oktober een fantastische aftrap met het feest 'under the bridge": 15.00 - 20.00 uur. Vlaardingen. En wat een serviezen@!

* dinsdag 30 oktober: leuke wijkavond over Vlaardingen Ambacht met lezing Jan Anderson (historie), en verhaaltafels. hier de flyer De primeur van de soundcloud door Marijn, Dong Ye en Rahan. Helaas ongelooflijk slecht weer.

* ondertussen struinen Marijn, Dong Ye en Rahan door de wijk voor verhalen en geluiden

* de ouderengroep van Ambacht is te gast geweest op de Voorstraat. Een ochtend vol verhalen, al dan niet sterk


* IKC het Ambacht en de Jan Ligthart hebben met heel veel leerlingen Herinnerdingen aangeleverd.


* de volgende pilaar wordt gevuld door de mensen van Wijkgemeente Ambacht-oost, en mensen rondom de Bethelkerk.DOORLOPEND OP AANVRAAG:
Zonen aan tafel Wil je een tafel samenstellen? Stuur ons een mail: info@flagen.nl

Vrijhedenwandeling
is doorlopend en op aanvraag! stuur ons een mail: info@flagen.nl
De vrijhedenwandeling wordt de MensenrechtenVLD app! Blijf op de hoogte via de FB-pagina: mensenrechtendievierje De wandeling is nu ook als lezing te boeken!

archief

Circulaire bank: 26 september: onthulling Vroesenpark, 16.00 uur. Een mooie middag. Helaas ging er iets mis met de letters op het hout. Wordt aan gewerkt.
Allerzielen 2018:
donderdag 1 november: we hielpen het Stedelijk Museum Schiedam met het invullen van de avond voor Allerzielen.Image1


Flagen

 
Ons werkgebied bevindt zich in de lagen van mens, tijd en samenleving.
De gelaagdheid van de verhalen daagt ons uit om een creatieve bijdrage te leveren aan bestaande activiteiten of om zelf nieuwe projecten te ontwikkelen.