A A A
Interaffectieve projecten, om te komen tot ontmoetingen tussen mensen en verhalen

Zomerterras, vrijdag 16 augustus 18.00 uur: Piramide van de vertraagde tijd


Mensenrechten, die vier je! We helpen Amnesty I. afd Vlaardingen met de programmering van het jubileumjaar van de verklaring van de Rechten van de Mens. Elke maand staat er een mensenrecht centraal - waarbij er een activiteit is door een Vlaardingse organisatie. Augustus is de maand waar alle rechten rondom rust en vrije tijd. Het zomerterras staat centraal. app MensenrechtenVLD: Hij is in de lucht: download hem nu in je app store!! Je vindt een voorproefje op het video-kanaal van Platipus: https://vimeo.com/309635058.


Chaos in de Bovenkamer: eindelijk is dit mooie boekje gelanceerd. Wij zijn er trots op: het was een feestelijk moment tijdens de opening van het Odensehuis, en nu hup, de verkoop in. Bestellen gaat nog een beetje met een omweg. Je ziet links in het menu: Boekje Chaos in de bovenkamer. Daar staat meer informatie.


DOORLOPEND OP AANVRAAG:
Zonen aan tafel Wil je een tafel samenstellen? Stuur ons een mail: info@flagen.nl

Vrijhedenwandeling
is doorlopend en op aanvraag! stuur ons een mail: info@flagen.nl
De vrijhedenwandeling wordt de MensenrechtenVLD app! Blijf op de hoogte via de FB-pagina: mensenrechtendievierje De wandeling is nu ook als lezing te boeken!

archief

Circulaire bank: 26 september: onthulling Vroesenpark, 16.00 uur. Een mooie middag. Helaas ging er iets mis met de letters op het hout. Wordt aan gewerkt.
Allerzielen 2018:
donderdag 1 november: we hielpen het Stedelijk Museum Schiedam met het invullen van de avond voor Allerzielen.Image1


Flagen

 
Ons werkgebied bevindt zich in de lagen van mens, tijd en samenleving.
De gelaagdheid van de verhalen daagt ons uit om een creatieve bijdrage te leveren aan bestaande activiteiten of om zelf nieuwe projecten te ontwikkelen.