A A A
Interaffectieve projecten, om te komen tot ontmoetingen tussen mensen en verhalen

Mensenrechten, die vier je! We helpen Amnesty I. afd Vlaardingen met de programmering van het jubileumjaar van de verklaring van de Rechten van de Mens. Elke maand staat er een mensenrecht centraal - waarbij er een activiteit is door een Vlaardingse organisatie. November is de maand waarin we vieren dat iedereen recht heeft op gezondheidszorg en besteden we vooral aandacht aan de kinderrechten. OP 13 november is de Amnesty Meet Up in Vlaardingen, Kroepoekfabriek 20.00 uur. Het wordt een mooie avond.

app MensenrechtenVLD: Hij is in de lucht: download hem nu in je app store!! Je vindt een voorproefje op het video-kanaal van Platipus: https://vimeo.com/309635058.

Chaos in de Bovenkamer: eindelijk is dit mooie boekje gelanceerd. Wij zijn er trots op: het was een feestelijk moment tijdens de opening van het Odensehuis, en nu hup, de verkoop in. Bestellen gaat nog een beetje met een omweg. Je ziet links in het menu: Boekje Chaos in de bovenkamer. Daar staat meer informatie.


DOORLOPEND OP AANVRAAG:
Zonen aan tafel Wil je een tafel samenstellen? Stuur ons een mail: info@flagen.nl

Vrijhedenwandeling
is doorlopend en op aanvraag! stuur ons een mail: info@flagen.nl
De vrijhedenwandeling wordt de MensenrechtenVLD app! Blijf op de hoogte via de FB-pagina: mensenrechtendievierje De wandeling is nu ook als lezing te boeken! Vanaf het voorjaar is de OV-variant in de lucht en we gaan werken aan een kinder-editie.

Poezie-workshop: wil je een thema vanaf een andere kant belichten, met wat meer diepgang. Dan is een poezie-workshop een mooi middel. Een groep van 10 mensen en na 1,5 uur ligt er iets prachtigs!


Een gek idee voor een project waarbij de ontmoeting tussen mensen centraal staat en kunst en cultuur daarbij de lijm is? Kom praten
Image1
Flagen

 
Ons werkgebied bevindt zich in de lagen van mens, tijd en samenleving.
De gelaagdheid van de verhalen daagt ons uit om een creatieve bijdrage te leveren aan bestaande activiteiten of om zelf nieuwe projecten te ontwikkelen.