A A A
Interaffectieve projecten, om te komen tot ontmoetingen tussen mensen en verhalen


Boekje(s) bestellen? Dat kan met het bestelformulier . Betalen is nog even ouderwets met een overboeking. Nog vragen? stuur ons even een mail (info@flagen.nl) of een app (0629399252) en het komt goed.

verkrijgbaar: In de regio Vlaardingen,Schiedam en Maassluis zijn de boekjes gratis af te halen bij het Zonnehuis, Frankelandgroep en de Argos Zorggroep.

Buiten de regio te bestellen voor €9,50 per stuk. Heeft u een instelling of een project, bestel dan een doos van 60 stuks voor €570,=. Het boekje is zo duidelijk dat het ook heel makkelijk op scholen te gebruiken is. De verzendkosten zijn voor onze rekening. Maak het bedrag over naar NL73INGB0005659141 tnv Stichting Flagen, en stuur even een mail of app met uw gegevens. (info@flagen.nl of 0629399252) . Excuses voor de omweg.

Inhoud
Stel dat jouw opa of oma Alzheimer krijgt? Hoe ga je daar dan mee om? Of als de buurvrouw dementie heeft? Hoe ga je daar dan nog een praatje maken? Wat gebeurt er eigenlijk in die hersenen?

Chaos in de bovenkamer geeft hier spelenderwijs antwoord op.
Chaos in de bovenkamer is een informatief lees-en doe boek voor kinderen die meer willen weten en begrijpen over dementie


Inkijken?: neem alvast een kijkje bij de vormgever Meer weten? Ga dan naar de Projectpagina Chaos in de Bovenkamer


Historie
Chaos in de bovenkamer is een vervolg op Herindernisjes. Herindernisjes is verbonden met het project Nisjes. Daarbij bezoeken de leerlingen een zorgcentrum, maken contact met bewoners en bezichtigen nisjes. Chaos in de bovenkamer is hier een logisch vervolg op, omdat het losgekoppeld is van de nisjes. Daardoor is het geschikt voor scholen, maar ook voor gemeente die een dementievriendelijke gemeente willen zijn. Het boekje is gemaakt met hetzelfde team: Stichting Flagen, Stichting Open Limonade en Viktor Grafisch ontwerp.


Flagen

 
Ons werkgebied bevindt zich in de lagen van mens, tijd en samenleving.
De gelaagdheid van de verhalen daagt ons uit om een creatieve bijdrage te leveren aan bestaande activiteiten of om zelf nieuwe projecten te ontwikkelen.