A A A
Interaffectieve projecten, om te komen tot ontmoetingen tussen mensen en verhalen

Vrouwen, stem!

26 november 2022


In de maand voorafgaand aan de verkiezingen gaat de werkgroep ‘Vrouwen: Stem!’de stad in om met Vlaardingse vrouwen op locatie het spel “Kwestie van Kiezen” te spelen. Eén van de leden van de werkgroep geeft ter plekke uitleg over de verkiezingen. Het spelen van het spel ‘Kwestie van Kiezen’ daagt de spelers uit tot een goed gesprek waarin men zich bewust wordt van de kracht van keuze. Het is gewoon een kwestie van kiezen en elke stem telt. Wellicht het laatste zetje naar de stembus.

Als uw organisatie veel leden heeft komen ze met meerdere vertegenwoordigers, of meerdere keren. Het spel kan ook op één avond uitgelegd worden waarna het zelf in meerdere groepjes gespeeld kan worden. Na het bezoek laten ze het spel graag achter, zodat het nog vaak gespeeld kan worden.

We hopen dat veel organisaties mee willen doen, zodat we zoveel mogelijk vrouwen kunnen bereiken. Er zijn voor u géén kosten aan verbonden.

Mocht u interesse hebben, neem dan contact op met vrouwenstemvlaardingen@gmail.com

Werkgroep Vrouwen Stem! is een onderdeel van de Stichting Kracht van Vrouwen Vlaardingen,aangevuld met enthousiastelingen.Terug naar project
Informatie
Datum:
26 november 2022Deel met vrienden


Foto`s
foto spel op tafel.jpg KvK Op wie stemmen lo res.jpg


Flagen

 
Ons werkgebied bevindt zich in de lagen van mens, tijd en samenleving.
De gelaagdheid van de verhalen daagt ons uit om een creatieve bijdrage te leveren aan bestaande activiteiten of om zelf nieuwe projecten te ontwikkelen.