A A A
Interaffectieve projecten, om te komen tot ontmoetingen tussen mensen en verhalen

Blijf nog even: voorstelling Ismomamo

8 juni 2019

Na afloop van de dag biedt Kade40 een bijzondere voorstelling aan. Toegang is gratis, wel even een ticket reserveren.

@ismomamo gaat over Ismaîl Mamo (23), een jongen die drie jaar geleden weg moest vluchten uit Syrië. Maar wie Ismaîl ontmoet ziet dat er iets bijzonders met hem is... Hij bekijkt de wereld net even anders. Gaat net even anders om met tegenslagen en problemen en (misschien nog wel het belangrijkste) hij krijgt iedereen aan het lachen! Komt het door zijn afkomst? Door wat hij heeft meegemaakt? Of gewoon door wie hij is? Oordeel zelf! Laat je meevoeren door het leven van een jongen die vanuit niets, iets moet zien te maken. Die totaal opnieuw moet beginnen!

De voorstelling @ismomamo gaat precies daar over. We staan allemaal weleens voor grote veranderingen in ons leven. Hoge bergen van verwachtingen die onbeklimbaar lijken. Hoe ga je daar mee om? Hoe zet je in hemelsnaam de eerste stap? Hoe maak je nu de juiste keuze? Ismaîl laat via een keur aan grappige, innemende en aangrijpende anekdotes zien hoe hij deze issues te lijf gaat.Acteur: Ismaîl Mamo

Regie: Bosse Beckers

Coördinatie: Barry Marré

Realisatie: KADE40 & Gemeente Vlaardingen


Terug naar project
Informatie
Datum:
Link:Deel met vrienden


Foto`s
Geen foto`s aanwezig


Flagen

 
Ons werkgebied bevindt zich in de lagen van mens, tijd en samenleving.
De gelaagdheid van de verhalen daagt ons uit om een creatieve bijdrage te leveren aan bestaande activiteiten of om zelf nieuwe projecten te ontwikkelen.