A A A
Interaffectieve projecten, om te komen tot ontmoetingen tussen mensen en verhalen

Ateliergesprek #6

Ateliergesprek #6

25 mei 2022


Tot ons grote verdriet is Paula Kouwenhoven op 1 mei overleden. Ze zou onze gast zijn bij het #6 ateliergesprek.
Op haar eigen plek, het World Art Delft.Met haar eigen verhaal over de kwetsbaarheid van het leven.
Het ging zo snel, dat het einde haar inhaalde.
We kunnen het nog niet bevatten.
Op 8 mei, moederdag hebben we afscheid van haar genomen.


Dag kunstenaar, Paula Kouwenhoven!
Als kunstenaar, en zeker als persoon, is Paula Kouwenhoven altijd op zoek naar de steen der wijzen en groei. Kostbaar ontwikkelde ze een innerlijke discipline. Net als bij het boeddhisme probeert ze het leven juist te begrijpen en de werkelijkheid in een oercontext te plaatsen. Er zijn verschillende niveaus binnen de kosmos van Kouwenhoven. Het is een cyclus van alle mogelijke sferen.Een ateliergesprek is een gemoedelijke ontmoeting tussen een deelnemende kunstenaar, een jurist en een jongere.Elke avond heeft een eigen invulling rondom het thema 'onafhankelijk".

Dit onderwerp 'onafhankelijk'van de serie is verbonden met de achtergrond van de laureaten van de Geuzenpenningen, de poolse rechter Malgorzata Gersdorf en Lawyers for Lawyers: onafhankelijk kunnen werken en leven.


Het onderwerp van de serie is verbonden met de achtergrond van de laureaat van de Geuzenpenning, de poolse rechter Malgorzata Gersdorf : onafhankelijk kunnen werken en leven.

Elke avond heeft een eigen invulling van het thema met een drietal gasten: een kunstenaar, een jongere en een jurist. Muziek en po√ęzie passen bij het thema van de avond.
Zo wordt het een boeiend geheel.

Waarom maandelijks een ateliergesprek?
Zo konden we alvast warmlopen naar de expositie in de Geuzenmaand

De ateliergesprekken worden op veler verzoek doorgezet. De reizende expositie krijgt straks in elke stad een ateliergesprek.
Terug naar projecten overzicht.
Informatie
Datum:
Tijd:
Locatie:
25 mei 2022
19.30
Art Centre Delft

Deel met vrienden


Foto`s
2022 paula foto.jpg 2022 werk paula.jpg


Flagen

 
Ons werkgebied bevindt zich in de lagen van mens, tijd en samenleving.
De gelaagdheid van de verhalen daagt ons uit om een creatieve bijdrage te leveren aan bestaande activiteiten of om zelf nieuwe projecten te ontwikkelen.