A A A
Interaffectieve projecten, om te komen tot ontmoetingen tussen mensen en verhalen

Kunstexpositie "Onafhankelijk"

Kunstexpositie "Onafhankelijk"

19 februari 2022


Onafhankelijk leven en werken, kan dat?
Ruim 30 kunstenaars verbinden zich met het thema ‘onafhankelijk'. De selectie en uitnodiging vond plaats in contact, gesprek en atelierbezoeken. Er is een interessante variatie van plaatselijke, regionale, nationale en internationale kunstenaars. Daarbij is specifiek aandacht voor de koppeling tussen senior en junior kunstenaars, om vanuit het thema gezamenlijk werk te maken en op deze manier het erfgoed en gedachtegoed ‘door te geven’. Kunstenaars vanuit de LHBTIQ+- community versterken het inclusieve denken en werken.

Deelnemende kunstenaars: Aldo Hoeben, Akiko Susuki, Bojidar Tonoff, Bea Last, David Jenowe, Els Otten, Francis Beaty, Frans van Viegen, Frans de Winter, Friedie Kloen, Harry Schumacher, Hans Schuttenbeld, Hans Rikken, Inge van Haastert, Irma Rengur, Jilles de Man, Joel Bonk, Joop Vaissier, Jorge Simelio, Karin de Visser, Kouji Ohno, Kim Zeegers, Larisa Sjoerds, Luuk Kuipers, Peter Koole, Paula Kouwenhoven, Roel Teeuwen, Ron Weijers, Rahan Deljo, Tobias Lengkeek, Wolfgang Brenner, Susumu Ohira.

Bezoeken van de kunst-expositie ‘onafhankelijk’ – zie bij 'meer weten">

Meer weten...

Informatie Locatie Rotterdam
VI 180919 3D boek-page-005-720x470.jpg De expositie is in juli, augustus en september in Rotterdam. Opening Vrijdagmiddag 8 juli door Lawyers for Lawyers, de...
Meer info >

Informatie locatie Delft
foto friedie kloen.jpg 18 april tot en met eind juni Bezoeken van de kunst-expositie ‘onafhankelijk’ World ARt Centre Delft Adres: Rotterdamseweg...
Meer info >

Catalogus digitaal
De digitale catalogus, om het bezoek voor te bereiden, te verdiepen of om nog eens na te bladeren. De link staat hier rechts bij 'informatie"
Meer info >

Terug naar projecten overzicht.
Informatie
Datum:
Tijd:
Locatie:
Bijlage:
Link:
19 februari 2022
op afspraak
World Art Delft
Catalogus digitaal
Informatie World Art Delft

Deel met vrienden


Foto`s
foto friedie kloen.jpg 2022 collage opening delft.jpg 2022 opening delft 2.jpg


Flagen

 
Ons werkgebied bevindt zich in de lagen van mens, tijd en samenleving.
De gelaagdheid van de verhalen daagt ons uit om een creatieve bijdrage te leveren aan bestaande activiteiten of om zelf nieuwe projecten te ontwikkelen.