A A A
Interaffectieve projecten, om te komen tot ontmoetingen tussen mensen en verhalen

Opening expositie 'onafhankelijk'

13 juli 2022


De opening is verricht door Judith Lichtenberg, Lawyers for Lawyer in het Atrium Galleria, Wilhelminaplein 100, Rotterdam.

Bert Wilschut, jurist-afdelingshoofd-cum-kunstliefhebber, sprak zijn waardering uit voor deze bijzondere expositie met (inter) natinale professionele kunstenaars.

Jan van Dorp, curator legde nogmaals de verbinding met de grote groep Geuzen uit Rotterdam en de laureaten van 2021 en 2022: Malgorzata Gersdorf en Lawyers for Lawyers.
Hij maakt zich zorgen over het doorgeven van het gedachtegoed van de Geuzen, vandaar dat er bewust een verbinding en samenwerking is gemaakt tussen generaties.

Judith Lichtenberg, jurist, spreker namens de laureaat van de Geuzenpenning 2022 Lawyers for Lawyers, vertelde wat ‘onafhankelijk’ zijn betekent voor haarzelf, haar werk en haar inzet voor deze internationale organisatie die advocaten ondersteunt die vanwege hun werk moeilijkheden ondervinden en risico lopen.

In groepjes kon het bezoek door de beveiliging om ook het overige werk te bezichtigen.


Terug naar project
Informatie
Datum:
13 juli 2022Deel met vrienden


Foto`s
2022 collage opening expo.jpg


Flagen

 
Ons werkgebied bevindt zich in de lagen van mens, tijd en samenleving.
De gelaagdheid van de verhalen daagt ons uit om een creatieve bijdrage te leveren aan bestaande activiteiten of om zelf nieuwe projecten te ontwikkelen.